top of page
Vyhledat

Omlazení pleti krok za krokem

První vrásky se nám kolem očí a na čele objevují už kolem 25. roku. Čím dříve s péčí o pleť začneme, tím lépe. V mladším věku zpravidla stačí krémy a pleťové masky, později můžete k běžné kosmetické péči přidat také estetickou medicínu.


Metod, jak zmírnit projevy stárnutí, vyhladit vrásky a vrátit konturám obličeje pevnost a přirozenou elasticitu, je hned několik. Estetická medicína v současné době využívá převážně neinvazivní techniky, které jsou šetrné a účinné.



Krok č. 1 - Rozhodnout se pro omlazení

Na začátku celého procesu omlazení je rozhodnutí, které vás přivede na myšlenku estetické medicíny. Jedno je ale jisté: za věk ani za vrásky se stydět nemusíte! Když si je přiznáte, jste na dobré cestě, aby z vašeho obličeje zmizely, a to pomocí metod estetické dermatologie.


Krok č. 2 - Správný zákrok začíná konzultací

Když nás navštívíte, nejdříve se posadíme a popovídáme si o možnostech omlazení pleti. Každý obličej je totiž unikátní. Při tvorbě vrásek hraje roli mimika i dědičnost. To při volbě vhodné metody omlazení zohledníme.

Představíme vám postupy, jež na naší ambulanci estetické medicíny používáme. Vysvětlíme vám jejich výhody i mínusy a společně vybereme nejvhodnější metodu. Domluvíme se na dalších krocích. Celé sezení vedeme v přátelském duchu. Záleží nám na tom, abyste se u nás cítili dobře. Domluvit se můžeme také na postupném dosažení požadovaného výsledku, tedy na více sezeních.


Krok č. 3 - Výběr vhodné metody

S omlazením pleti můžete už kolem třicátého roku, kdy se vrásky kolem očí a na čele prohlubují. Zde jsou jen některé možnosti, které můžete využít.


Botox

Aplikace botulotoxinu je jednou z nejúčinnějších metod estetické dermatologie. Používá se pro vyhlazení vrásek na čele, mezi obočím, u kořene nosu, kolem koutků očí nebo kolem úst. Účinek trvá tři až pět měsíců a tvorba nových vrásek není v takové míře a hloubce jako před aplikací. Vrásky jsou mělčí a drobnější.


Vyplnění vrásek kyselinou

Kyselina hyaluronová je přirozeně zastoupená v našem těle – hydratuje a zjemňuje pokožku, udržuje tvar tkání, je antioxidantem. Mezi 40. a 50. rokem ale z těla zmizí až 50 % kyseliny hyaluronové. Její aplikace přináší téměř ihned omlazení. Vyhlazuje vrásky, zjemňuje rysy. Ošetření je témě bezbolestné. Kyselina hyaluronová se používá k výplni vrásek a rýh, k modelaci kontur obličeje i ke zvětšení objemu rtů.


Kolagenové masky

Vhodné jsou například kolagenové masky s přírodním mořským kolagenem, které vrásky vyhlazují a zároveň fungují jako prevence jejich vzniku. Pleť vyživují a vracejí pokožce elasticitu.


Mezoterapie

Další možností je mezoterapie nebo také mikrojehličkování. Při zákroku se do kůže drobnými jehličkami vpichuje například kyselina hyaluronová nebo vitamíny a proteiny. Tato metoda kůži hloubkově ošetří, takže pokožka je znovu pružná a především hydratovaná, dokonce pomáhá při korekci jizev a jizviček a zmírňuje drobné vrásky.


Lifting

Provádíme také lifting obličeje, a to pomocí jehlových nebo kanylových nití. Niťový lifting je nechirurgická metoda omlazení pleti, kdy se do pokožky aplikují nitky, jež se rozloží a vytvoří kolagenovou kostru, takže tkáň zpevní. Kůže je potom vypnutá a vyživená.


Jett Plasma Lift

Pro zralou pleť je vhodná metoda Jett Plasma Lift. Tato revoluční metoda se používá především pro odstranění převislých víček, a pro lifting a peeling obličeje i celého těla.

Jaká z metod estetické medicíny by byla vhodná pro omlazení vašeho obličeje? Rádi vás objednáme na konzultaci a společně vybereme nejlepší řešení.

178 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page