top of page
Vyhledat

Trvalá laserová epilace, která nebolí


Přemýšlíte, jak se zbavit nežádoucích chloupků bezbolestně a napořád?


Pomocí nejmodernějších diodových laserových přístrojů je to snadné. Laserový paprsek prochází svrchní vrstvou kůže, aniž by ji poškodil, až k cibulce chloupku, kterou zničí. Laser je schopen zasáhnout chloupky, které se nachází ve stadiu aktivního růstu, proto je potřeba zákrok několikrát opakovat. Doporučujeme absolvovat 5 návštěv v rozmezí cca 3 týdnů.


Po zákroku by epilovaná místa neměla být vystavena slunci. Proto je zimní období pro epilaci nejvhodnější. Méně exponovaná místa jako intimní partie a podpaží, případně i nohy a ruce, lze ošetřit i během jarních a letních měsíců, ale vždy je třeba dodržet ochranu před sluncem.





Co znamená trvalá, chloupky už nikdy nenarostou zpět?


Pokožka zůstane bez chloupků přibližně pět až osm let, vždy záleží na hustotě ochlupení a intenzitě růstu.


Jak epilace probíhá, bolí/nebolí?


Po konzultaci místo epilace důkladně dezinfikujeme. Naneseme ochranný gel a ošetřujeme dané místo laserovou hlavicí. Samotný výboj produkuje jemné pálení, které připomíná např. štípnutí gumičkou, díky chladící hlavici je však pokožka znecitlivěná a případná bolestivost je eliminována na minimum.


Jak se připravit před epilaci?


Ošetřované místo doporučujeme minimálně 14 dní před prvním ošetřením jen holit, chloupky se nesmí vytrhávat během celých pěti procedur. Doporučujeme častější holení a oholení den před epilací, případně v den provedení epilace.


Proč si pro epilaci vybrat Perfect Visage?


Zakládáme si na vysokém standardu námi poskytovaných služeb, a proto pečlivě vybíráme přístroje, na které se můžeme spolehnout a pomocí nichž jsou naše zákroky stoprocentní. Přivítáme Vás v příjemném moderním prostředí s dobrou dostupností a možností parkování přímo před naší klinikou. Při zakoupení všech 5 sezení Vám poskytneme slevu 20%.





Pořád nejste rozhodnuti nebo máte pochybnosti? Pak si přijďte zákrok vyzkoušet.

Objednejte se na konzultaci laserové epilace s testovacím ošetřením jednoho podpaží zdarma a sami uvidíte.


Pokud budete spokojeni, můžete si vybrat z výhodných balíčků 4+1 ošetření zdarma pro dokonalý výsledek a krásně hladkou pokožku.













78 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page