top of page
Vyhledat

Přístrojová lymfodrenáž

Lymfodrenáž je masáž lymfatického systému, která podporuje jeho správné fungování. Urychluje tok lymfy a podporuje látkovou výměnu v organismu. Škodlivé látky se z těla odplavují rychleji, nedochází k jejich hromadění v těle.


Přístrojová lymfodrenáž neboli presoterapie pomáhá vytvářet a udržovat vyvážený stav lymfatického systému pomocí speciálního obleku s velkým počtem vzduchových komor. Díky modernímu přístroji se v těchto komorách vytváří tlakové vlny, které procházejí přes celé tělo v přirozeném směru toku lymfy.


Cílem je prevence a léčba žilnícha lymfatických otoků, odstranění pocitu „těžkých nohou“ a projevů celulitidy. Celá procedura přináší také uvolnění a odpočinek. Přístrojovou lymfodrenáž je vhodné aplikovat nejen z léčebných, ale i z preventivních důvodů.


  • zmenšení lymfatických otoků (lymfedémů), poúrazových a jiných otoků, prevenci hluboké trombózy

  • prevence vzniku křečových žil, odstranění pocitu těžkých a unavených nohou, chronická žilní nedostatečnost (křečové žíly, tromboflebitida, ateroskleróza, zánět žil)

  • prevence a odstraňování celulitidy

  • zvýšení imunity při narušené obranyschopnosti

  • detoxikace organismu

  • nadváha, péče po liposukci

  • regenerace po sportovním výkonu nebo úrazech

  • relaxace, odstranění únavy


Aktuální ceny naleznete v našem ceníku služeb.


Rozlučte se s celulitidou


Lymfodrenáž je úžasným nástrojem v boji proti celulitidě. Vede ke zlepšení metabolismu, detoxikuje tkáně a urychluje látkovou výměnu, což má pozitivní vliv na vyhlazení tzv. pomerančové kůže.



Jak často docházet na přístrojovou lymfodrenáž?

Pro ideální účinek doporučujeme 10 – 20 procedur. Ze začátku 2-3x týdně, následně 1-2x týdně. Pro udržení správné funkce lymfatického systému následně doporučujeme 1-2 návštěvy měsíčně.


Co si mám vzít s sebou?

Vezměte si s sebou triko s dlouhým rukávem, legíny, ponožky.


Jak se připravit na proceduru?

Pro zvýšení pozitivního účinku se doporučuje nejíst dvě hodiny před a po proceduře a zejména pít dostatek vody, lymfodrenáž podporuje vylučování tekutin z těla.





401 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page