top of page
Vyhledat

Posílení pánevního dna pomocí EMS

Posílení pánevního dna je důležité pro zdraví žen i mužů všech věkových kategorií. Ochablé svaly pánevního dna mohou způsobit různé obtíže, např. inkontinenci nebo bolesti v křížové oblasti. Také mají vliv na sníženou kvalitu sexuálního života. Díky vysokofrekvenčním výbojům se svaly dostávají do maximální zátěže, kterou jakýmkoliv jiným cvičením nelze dosáhnout. Proto je možné docílit v krátké době 100% výsledku.



Tato neinvazivní procedura probíhá za pomoci speciálních vysokofrekvenčních výbojů, které vyvolají silnou a intenzivní svalovou kontrakci. Díky radiofrekvenci je možné dostat svaly do maximální zátěže, kterou běžnými cviky (např. Kegelovy cviky) není možné dosáhnout. Je vhodná pro všechny věkové kategorie, dokáže pomoci proti inkontinenci způsobené po porodu nebo s  přibývajícím věkem a postupně ochabujícími svaly. Rozdíl pocítíte už po prvním ošetření.


Zákrok trvá 20 minut a probíhá v sedě na speciálním sedícím přístroji. Spodní díl oblečení nesmí obsahovat kovové komponenty (zipy, cvočky apod.), proto si případně přibalte legíny. Během ošetření pocítíte jemné švihání, které není ale nijak bolestivé, pro někoho může být i velice příjemné.


S čím posílení pánevního dna pomůže:


  • léčba inkontinence

  • posílení svalů v oblasti kříže

  • posílení svalů v oblasti dolních břišních svalů

  • rychlejší regenerace po porodu

  • navrácení rovnováhy během menopauzy

  • zlepšení stavu intimní oblasti a navrácení radosti ze sexuálního života


Po zákroku Vás nečeká žádná rekonvalescence. Doporučujeme absolvovat nejméně 6 ošetření, ideálně 2krát týdně. Po cca 10 ošetřeních doporučujeme pravidelné preventivní návštěvy, aby se svaly udržely v dobré kondici, frekvenci návštěv volíme individuálně dle potřeby.

















104 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page