top of page
Vyhledat

Laserové odstranění tetování

Nejste spokojeni se svým tetováním? Chcete si nechat odstranit permanentní make-up? 

Laserové odstranění je bezpečnou metodou, jak se nechtěného tetování zbavit. Úplné odstranění tetování vyžaduje několik ošetření s odstupem několika týdnů. Přesný počet potřebných sezení závisí na velikosti, barvě, hloubce tetování a na kvalitě inkoustu, který byl použit. 




Jak ošetření probíhá?


Během konzultace si řekneme, jaký je Váš požadovaný výsledek. Je možné odstranit i část tetování, se kterou nejste spokojeni. Posoudíme tetování, typ pleti a Vaši anamnézu. Proberte s námi jakékoliv dotazy nebo obavy, které máte, rádi na ně odpovíme.


Před laserovým ošetřením očistíme ošetřovanou oblast a aplikujeme lokální znecitlivující krém. Během ošetření můžete cítit horko, pálení nebo pocit švihání gumičkou.  

Pomocí vysoce kvalitního laserového přístroje vysíláme pulsy světelné energie, které pronikají kůží a zaměřují se na tetovací inkoust, který rozkládají na mikročástice. Ty se pak postupně vyloučí lymfatickým systémem.



Kolik sezení musím absolvovat pro odstranění tetování?


Tetovací inkoust se nachází v několika vrstvách pokožky. Abychom pokožku nepoškodili, musíme odstraňovat pigment opatrně po jednotlivých vrstvách. Ošetřené místo se také lépe zregeneruje. Během jednotlivých sezení uvidíte, jak tetování postupně bledne a světlá. Počet sezení je pro každé tetování jiné. Záleží na kvalitě inkoustu, hloubce a kvalitě provedení, stáří tetování apod. Určitě ale počítejte nejméně s 5 opakováními.


Hojení a následná péče:


Po každém sezení můžete v ošetřované oblasti zaznamenat zarudnutí, otok a drobné puchýře. Je nezbytné pečlivě dodržovat pokyny pro následnou péči, abyste podpořili hojení a minimalizovali riziko komplikací, jako je infekce nebo jizvy.


Kolik stojí odstranění tetování?


Cena jednoho sezení závisí na velikosti odstraňované oblasti. Ceny najdete v našem ceníku.



Odstranění tetování neprovádíme během letních měsíců.




Po ošetření:
















81 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page