top of page
Vyhledat

Laserová epilace

Odstraňování chloupků pomocí diodového laseru je revoluční technika epilace, která kombinuje přesnost, rychlost a účinnost pro všechny typy pokožky. Touto jedinečnou technikou je možné provést trvalé odstranění chloupků na všech typech pleti a také barvách chloupků. Pomocí laseru dosahujeme 92% úspěšnosti pro odstranění chloupků.



Průběh aplikace

Laserová epilace spočívá ve vyslání laserového paprsku přímo do vlasového folikulu, tím ničí kořínky chloupku, aniž by ovlivňovala přilehlé oblasti. Při ošetření dochází k odstranění těch chloupků, které jsou v daný okamžik aktivní. Z celkového objemu chloupků tvoří zhruba 20 % v závislosti na dané partii. Hojně využívané laserové přístroje pro epilaci s sebou přináší diskomfort v podobě bolesti při ošetření. Náš přístroj pro diodovou laserovou epilaci však disponuje chladící koncovkou, která kontinuálně ochlazuje pokožku na 2 °C. Díky tomuto je ošetřovaná oblast ochráněná před popálením a ošetření je tedy zcela bezpečné.


Výhody

  • Dokonale kontrolovaná hloubka pronikání se přizpůsobí každému typu chloupků.

  • Účinné chlazení, které zabraňuje spálení.

  • 3 vlnové délky zaručující nejlepší výsledky ošetření pro různé typy pleti.

  • Účinnost a především cenová výhodnost, která umožňuje odstranění chloupků během 4-5 sezení, zatímco IPL vyžaduje 8 sezení.





Na naší klinice používáme nejmodernější diodový laser využívající tři vlnové délky v rámci jediného inovativního násadce, který současně cílí na různé hloubky tkání a anatomické struktury ve vlasovém folikulu.



Váháte s objednáním? Přijďte si zákrok vyzkoušet!

Objednejte se na konzultaci laserové epilace s testovacím ošetřením jednoho podpaží zdarma a sami uvidíte.


Pokud budete spokojeni, můžete si vybrat z výhodných balíčků 4+1 ošetření zdarma pro dokonalý výsledek a krásně hladkou pokožku.


Vaše nejčastější dotazy

Pro koho je metoda vhodná?

Pro všechny, kteří se chtějí natrvalo zbavit chloupků kdekoli po těle.

Je ošetření laserem bolestivé?

Náš přístroj pro diodovou laserovou epilaci disponuje chladící koncovkou, která kontinuálně ochlazuje pokožku na 2 °C. Díky tomu je ošetření zcela bezpečné a méně bolestivé. Někteří klienti popisují mírné štípání v ošetřované oblasti.

Jaké jsou účinky tohoto ošetření?

Epilace diodovým laserem zasáhne všechny typy chloupků, bez ohledu na jejich barvu, umístění či tloušťku, čímž se značně liší od jiných přístrojů na trhu.

Kde je možné chloupky odstranit?

Laserem jsme schopni vám chloupky odstranit kdekoli na těle, výjimku tvoří partie nosních dírek a uší. Také neprovádíme laserovou epilaci chloupků v místech s tetováním nebo jizvami.

Jak se připravit na ošetření?

Před laserovou epilací je potřeba chloupky pravidelně stříhat nebo holit. Chloupky se nesmí vytrhávat ani depilovat. Den před ošetřením je potřeba chloupky oholit, u jemných chloupku platí 2 dny předem. Při holení v den epilace je účinek laserové epilace méně efektivní, protože laserový paprsek není schopen přesně zacílit.


762 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page