top of page
Vyhledat

Kryolipolýza

Kryolipolýza je bezbolestná metoda odstranění tukových buněk pomocí mrazu. Během ošetření se na vybranou oblast umístí hlavice přístroje, která tukovou oblast nasaje a rychle ochladí. Tukové buňky jsou vystaveny velmi nízkým teplotám, díky kterým dochází k jejich rozpadu a tělo je následně samo vyloučí lymfatickým systémem. Při ošetření je možné odstranit 2 až 5 cm tuku. První výsledky jsou viditelné cca po 2 týdnech, konečný efekt se dostaví po 6 až 8 týdnech.


Ve srovnání s klasickou liposukcí se výsledný efekt dostavuje postupně, ale je bezbolestný a nevyžaduje žádnou rekonvalescenci či omezení. Díky postupnému zeštíhlení se kůže lépe přizpůsobí ztrátě objemu a nezůstává ochablá.


Kryolipolýza není vhodný nástroj pro komplexní redukci hmotnosti, ale pomáhá dotvarovat a zpevnit problematické partie, ve kterých se tuk hromadí více. Pro tuto metodu je nutné mít aspoň 10 mm tukové tkáně, aby byl zákrok bezpečný pro okolní tkáně a cévy.


Proč je kryolipolýza vyhledávaným zákrokem?

  • dochází k přesnému zacílení na oblast s vyšším hromaděním tuku

  • zákrok je bezbolestný, bez jizev či nutnosti rekonvalescence

  • tukové buňky jsou tělem odváděny zcela přirozeným způsobem

  • rychlý výsledek bez následného jojo efektu

Kryolipolýza je vhodná zejména pro tyto partie:

  • horní a spodní část břicha

  • vnitřní a vnější část stehen

  • hýždě

  • podbradek

  • paže


Jak ošetření probíhá? Je nutné se na něj připravit?


Každé ošetření začínáme konzultací a měřením vrstvy tuku v ošetřované oblasti. Ošetřené místo nejdříve prohřejeme a následně nasajeme speciální mrazící hlavicí v délce cca 30 minut. Po ukončení procesu mražení následuje přístrojová masáž ošetřené partie.

Jaká je cena ošetření?


Všechny ceny najdete v přehledném ceníku služeb.


Jak se budu cítit po ošetření?


3-5 dní po zákroku může být ošetřená

partie mírně oteklá a lehce citlivější, otok většinou ustoupí do 2 dnů. Cca po 2 týdnech od zákroku na sobě uvidíte první známky zeštíhlení.


Jak často se zákrok opakuje?


Doporučujeme 2-3 ošetření. Během každého ošetření dochází ke ztrátě 18-22% tukových buněk, takže záleží na stavu ošetřované oblasti a požadovaném výsledku. Jednotlivá ošetření té samé partie by měla být provedena v intervalu 3-4 týdny. Různé partie je možné ošetřit s odstupem 14 dní.




481 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page