top of page
Vyhledat

Hollywood Peel

Hollywood Peel (známý také jako Hollywood Laser Peel, SpectraPeel nebo Carbon Peel) je typ neinvazivního laserového ošetření, které přispívá k omlazení pleti a jejímu zdravému a zářivému vzhledu. Tato metoda ošetření pleti je hojně využívaná celebritami, které potřebují zazářit nejen na červeném koberci, proto je známá právě pod tímto názvem.


Redukuje jemné vrásky, odstraňuje pigmentové skvrny, pomáhá na akné i jizvy po akné. Nastartuje přirozenou tvorbu kolagenu, pleť se postupně sama omlazuje a vypíná. Je jemný a šetrný, vhodný pro všechny typy pleti. Lze provádět kdykoliv během roku.



Jak ošetření probíhá?


Vaši pleť důkladně očistíme. Naneseme speciální uhlíkovou masku. Specializovaný laser se používá k zahřátí a rozbití uhlíkové vrstvy, během ošetření vydává hlasité praskavé zvuky. Odstraňuje se uhlíková vrstva masky spolu s odumřelými buňkami a nečistotami pleti. Můžete cítit horko, pálení, které může být místy nepříjemné, ale není bolestivé. Nemusíte se bát popálenin, laser je pro pokožku zcela bezpečný. Během zákroku laser rovněž rozbíjí pigmentové skvrny, tělo je samo přirozeně vyloučí. Laserový paprsek podpoří tvorbu nového kolagenu, díky kterému se pleť přirozeně omlazuje a vypíná. Doba ošetření je přibližně 30 minut.

Hollywood Peel můžeme použít i na dekolt, případně jiné části těla (např. hýždě).




Výsledek ošetření

  • sametově hladká a rozzářená pleť

  • hloubkově čistí póry a odstraňuje černé tečky

  • vyhlazuje pokožku díky stimulaci tvorby kolagenu

  • léčí akné a redukuje jizvy po akné

  • odstraňuje pigmentové skvrny


Po ošetření


Po zákroku se můžete vrátit okamžitě k běžným aktivitám, není nutné žádné omezení. Vaše pleť může být malinko začervenalá. Během 1-2 dní můžete cítit lehké svědění pokožky. Po zákroku doporučujeme používat opalovací krém s vysokým UV faktorem, a to nejen přes letní měsíce, ale kdykoliv svítí slunce.


Jak často opakovat zákrok


Hollywood Peel je k Vaší pokožce velice jemný, je možné jej opakovat podle potřeby, s odstupem 3-4 týdnů.




1 291 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page